logo - Zruženie Orava   Iné akcie

2. - 8. apríl 2004 - Týždeň hlasného čítania

Týždeň hlasného čítania 2003 v ohlasoch

2. - 8. apríl 2003 - Týždeň hlasného čítania

September 2002 - Výstava "Týždeň hlasného čítania v ohlasoch"
Združenie Orava v spolupráci so Slovenskou pedagogickou knižnicou si Vás dovoľuje srdečne pozvať na výstavu „Týždeň hlasného čítania v ohlasoch", ktorá prebieha počas celého mesiaca september 2002 v priestoroch Slovenskej pedagogickej knižnice na Hálovej ulici 16 v Bratislave, Petržalke. Na výstave si môžete okrem fotografií, reakcií učiteľov a rodičov prezrieť najmä kresby a ohlasy detí na aktivity, do ktorých sa počas Týždňa hlasného čítania od 2.-8 apríla 2002, zapojili ako napr. hra s Knihou do sveta fantázie, Veľkí a malí kamaráti si čítajú a pod. Nechajte sa inšpirovať nápadmi, ktoré mali výborný ohlas medzi deťmi, učiteľmi aj rodičmi na mnohých miestach Slovenska.

Týždeň hlasného čítania 2002 v ohlasoch

2. - 8. apríl 2002 - Týždeň hlasného čítania
Združenie Orava v spolupráci Slovenskou pedagogickou knižnicou pozýva školy, knižnice a ďalšie inštitúcie, ako aj jednotlivcov, najmä však deti a ich rodičov osláviť výročie narodenia svetoznámeho rozprávkara H. Ch. Andersena podujatiami, ktorých cieľom bude ukázať, že čítanie je potešením a zábavou, ktoré otvára dvere do sveta fantázie a poznania.

S knihou do sveta fantázie
Pozývame Vás - deti a dospelých - do krajiny fantázie, po ktorej môžete počas jedného týždňa prostredníctvom herného plánu putovať a objavovať tak spoločne nádherný svet fantázie ukrytý v knihách. Prajeme Vám príjemné čítanie!